Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Majakkakirja ja nuortenkirja Taikamajakat on ostettavissa hyvin varustelluista kirjakaupoista. 

Hankit kirjan näppärästi kustantajan (Books on Demand) verkkokaupasta, jossa on myös lukunäyte.

Klikkaa tästä.

Verkkokirjakaupoista (Prisma, Adlibris,  Suomalainen, Elisa Kirja yms.). löydät sen helpoiten laittamalla hakusanaksi kirjan nimen "Taikamajakat".

Taikamajakat-kirja on saatavailla sekä painettuna että sähköisenä versiona.

Kirjastot, kirjakaupat ja koulut voivat tilata kirjaa kokoelmiinsa kirjavälittäjiltä normaalien hankintakanaviensa kautta.

Kirjasta sanottua:

Merellinen Taikamajakat -seikkailukirja istuu hyvin perheen lasten ja nuorten kirjahyllyyn. Sekä tytöt että pojat löytävät nopeasti omat kiinnostavat suosikkihahmonsa ja –seikkailunsa Tuikkulahdella. Perheen pienimmille jännittävät majakkatarinat heräävät eloon lastenhuoneessa iltasatuina. Isommille lapsille ja nuorisolle tämä uutuusteos on oiva lisä kirjapäiväkirjaan.

Kasvatus- ja opetusalan pitkänlinjan ammattilaisena suosittelen lämpimästi tätä kirjaa lasten ja nuorten lukuharrastuksen herättäjänä.

 

Miten Tuikkulahden pulmapeli ratkeaa?

 

Vanhan Merikarhun kipparoima Tyrsky seilaa päivittäin majakkasaarille. Koulusta kesälomaileva Lauri, apupoika Ville ja tietysti Laivakissa ovat mukana miehistössä. Leppoisa tunnelma on pian muisto vain, sillä saaristolaivan reitille tupsahtaa yllätyksiä. Mitä Tuikkulahdella tapahtuu? Kuka on yrmeä nenäkäs kaveri, entä Nea Aaltolinja? Ja miksi mahtavin taikamajakka on pinteessä?

Tapahtumien tiimellyksessä sadan vuoden takaiset varjot kietovat Tyrskyn sankarit kuumottavaan sukupolvien ketjuun. Pahamaineisella Usvakarilla historian havina koukuttaa Laurin sukulaistyttöä Essiä. Mikä yhteys ikimysteereillä on taikamajakoihin, vai onko sitä?

”Tuuli ujelsi majakan rakenteissa, ja lyhtykoju paukahteli, mutta se ei häirinnyt Lauria. Hänellä ei ollut kiire pois huipulta. Matalalla roikkuvat pilvenhattarat leijuivat untuvaisten höyhenten lailla ohi. Lauri voi melkein koskettaa niitä.”