Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taikamajakat-blogi.

Lisätty 19.05.2019

Taikamajakat Tapiolan Akateemisessa Kirjakaupassa. Kesän avaus.

Espoo heräsi lauantaina 18.5.2019 aurinkoiseen aamuun. Lupauksia oli kunnon kesäpäivästä. Alkoivatko shortsikelit vihdoin olla käsillä? Paremmin ei olisi voinut sattua, sillä kaupunkiin oli suunniteltu useita kesänavaustapahtumia toukokuun kolmanneksi viikonlopuksi. Niitä oli ainakin tarjolla 40 km mittaisen Rantaraitin varrella sekä Tapiolan keskustassa. Kansainvälinen museopäiväkin sattui samaan ajankohtaan, joten toimintaa oli niin Weegeellä kuin Gallen-Kallelan museossa Tarvaspäässä. Tapiolan keskustan jo perinteiseksi muodostuneissa koko perheen kesänavajaisissa oli muun muassa lastenohjelmaa, tanssiesitystä, street foodia ja Keskusaltaalla pääsi jopa suppailemaan.

Minulla oli hieno tilaisuus osallistua lauantai-iltapäivänä Tapiolan kesänavajaisiin Akateemisessa Kirjakaupassa Kauppakeskus Ainoassa. Olin kirjailijavierailun puitteissa esittelemässä siellä kirjaani Taikamajakat, Espoon perinneseura puolestaan kaupungin historiaa käsitteleviä julkaisujaan. Kauniista säästä huolimatta ihmisiä riitti mukavasti myös sisätiloihin. Merellinen nuorten seikkailuromaani herätti kiinnostusta niin nuoremmassa kuin vanhemmassakin väessä. Useat kiittelivät kirjan onnistunutta kantta. Taikamajakat -kirja löysi monta uutta lukijaa päivän aikana. Toivotan oikein mukavia ja jännittäviä lukuhetkiä teille kaikille!

Päivän keskustelut olivat antoisia ja oli todella mukava huomata, että majakat yleensäkin herättävät myönteistä kiinnostusta monissa ihmisissä, vaikka aihepiiri sinänsä voi olla aika outo. Mutta kesä, meri ja majakat, kukapa ei innostuisi ajatuksesta!