Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taikamajakat-blogi.

Lisätty 16.03.2022

Ihana kuvakierros, Tauluksian taidekauppa.

Näinä aikoina eri kanavat suoltavat julmia ja masentavia uutisia maailman tilanteesta. Loputon kuva- ja uutistulva vie mennessään. Moni juuttuu ikävien uutisten pariin pitkiksi ajoiksi, ja moni myös haluaa niistä vähän välillä hengähtää. Happea on helppo haukata kirjaimellisesti ulkoilun merkeissä. Lähiluonto on yksi parhaimmista keinoista irtiottoon. Hyvällä kelillä voi lenkillä näpätä omaksi iloksi jonkun keväisen kuvankin. Itse törmäsin äskettäin metsän kätkössä Kurre Oravaan, jonka touhuja oli hauska seurata. Metsäkurrella oli vähän eri metkut kuin Kotikurrella, jonka puuhia tulee seurattua päivittäin kotipihalla.

Kauniiden kuvien katselu on terapeuttista, samoin kaikenlaisen taiteen. Siksi taidenäyttelytkin ovat usein niin suosittuja. Tauluksian taidekauppa avasi ovensa verkossa vuoden alussa. Tauluksian kuvat ovat kauniita ja koskettavia, uniikkeja. Silmät lepäävät ja mieli virkistyy rauhoittavien ja sopusointuisten kuvien parissa. Joukossa on myös hilpeitä hyvän mielen otoksia ja toki muutamia vähän rosoisempia kuvia. Astu tästä sisään Tauluksian taidekauppaan.

Sisustustaulujen ja valokuvien valikoimassa on näyttäviä kuvia majakoista, monenlaisista maisemista, merellisistä aiheista sekä luontokuvia ja eläinotoksia. Kuvia on myös kaupunkimiljöistä. Majakoiden ja meren ystäviä kuitenkin hemmotellaan nyt erityisen runsaalla persoonallisella kuvakavalkadilla. Tauluksialta löytyy todellakin kaikkea ihanaa oman kodin tai vapaa-ajanasunnon seinille tai lahjaksi ystävälle. Vaikka et juuri nyt tarvitsisi seinäkoristeita, niin kannattaa silti käydä Tauluksian taidekaupassa tunnelmoimassa, pääset kätevästi matkalle muihin maisemiin ja myös salaperäisille majakkasaarille. Nauti taiteellisen graafisista majakkatauluista että komeista majakkavalokuvista sekä monista muista ihanista kuvaelämyksistä!